Alt om Skagen
Lysets land

Toppen af poppen til toppen af Danmark – Fallulah kommer til Skagen!

3. marts kl. 21.00 optræder album-aktuelle Fallulah på Kulturhus Kappelborg

TOPPEN AF POPPEN

Det er virkelig tale om toppen af poppen, når Fallulah gæster Kappelborg. Ikke blot var Fallulah netop med i TV2 succesen ’Toppen af Poppen’, sidst programmet rullede over skærmen, Fallulah er også kendt som én af Danmarks bedste og mest interessante sangerinder lige nu.

FALLULAH GÅR INTERNATINALT

Fallulah har for nylig sluppet sit tredje, men første internationale album, Perfect Tense, og har allerede sat sin sædvanlige standard høj med første singlen af samme navn, der ligger # 5 på radio charten i Danmark og er gået # 19 på den amerikanske spotify top 50.

 HELT SIN EGEN

Fallulah lyder ikke som nogen andre. Og netop den unikke lyd er den dansk-rumænske sangerindes største force. Ligegyldigt om hun synger tyggegummipop eller rå rock er dna’et det samme. Et aftryk, der træder tydeligt igennem på såvel album som, når hun optræder live.

I øjeblikket er Fallulah ude med sin helt egen version af The Doors hittet ’ Light My Fire’, som hun glæder sig til at spille på sin Danmarksturné. Unge som gamle er vilde med Fallulah, og på Kappelborg glæder vi os helt vildt til at byde indenfor til en aften med musik af højeste kaliber.

INFO OG BILLETSALG

www.kappelborgskagen.dk eller ved personlig henvendelse på Skagen Turistbureau

ARRANGØR

Kulturhus Kappelborg

KONTAKTINFORMATION

Lars Ilum, kulturhusleder, T: 2612 2074 / M: lail@frederikshavn.dk
Katrine Sams, PR- og projektkoordinator, T: 4049 2522 / M: ktsa@frederikshavn.dk

Skagen gavekortet

  

Er det nye elektroniske gavekort og den perfekte gave, der giver modtageren frihed til selv at vælge.

Klik for gode tilbud i Skagen

SkagenShoppen.dk

I vores webshop kan du købe produkter med relation til Skagen. F.eks. vores flotte elektroniske gavekort, smykker, bøger mm.

Instagram_follow_usFacebook_like_us