Alt om Skagen
Lysets land

Unikke naturoplevelser i vente til Skagen Vandrefestival

Elsker du også følelsen af frisk energi efter en dejlig gåtur i naturen? Så kridt vandreskoene og vær med, når Skagen Vandrefestival skydes i gang den 14.-17. september. Her kan du glæde dig til unikke naturoplevelser og masser af god motion i Skagens skønne område.

Interessen for vandring er stigende i Danmark og det er ikke uden grund, for en frisk gåtur i naturen kan måle sig med en hård træningstime i fitness centeret. Du får gang i blodomløbet, frisk luft og en masse energi og mental velvære. I Skagen finder man de perfekte omgivelser til at vandre – enten i det spændende hedelandskab, i området ved Råbjerg Mile eller ved kysterne.  Det og meget mere kan du også opleve, når Danmarks første vandrefestival skydes i gang den 14. september. Her kan du glæde dig til nogle helt unikke naturoplevelser kombineret med masser af god motion, som giver dig ny energi.

Se Skagen fra en anden vinkel

Oplev Råbjerg Mile, Grenen og Skagens andre seværdigheder med lokalkendte guider, der fører dig ad ruter, du ellers ikke ville finde, mens de fortæller spændende historier fra lokalområdet. Du kan blandt andet deltage i:

# kystvandring

# vandring i klitplantage
# bjeskvandring
# vandrebingo langs strand, sø og skov

Fyld rygsækken med ekstra oplevelser ved at kombinere vandreturene med kulturelle, musiske og gastronomiske arrangementer, som alle tager afsæt i naturen.

 Alle kan deltage

Skagen Vandrefestival er åben for alle uanset alder og kondital. Vi arrangerer ture for både nye og garvede vandreentusiaster. De fleste ture starter ved hotel og feriecenter Skagen Strand.

 Vandrefestivalen, der finder sted fra den 14.-17. september, er arrangeret af Skagen Strand i samarbejde med Naturstyrelsen, Frederikshavn kommune samt lokalafdelingerne fra Dansk Vandrelaug og Fodslaw.

Læs mere om Skagen Vandrefestival her: http://www.skagenstrand.dk/vandrefestival

For flere informationer kontakt venligst:

Marian Jacobsen: marian@skagenstrand.dk

Skagen gavekortet

  

Er det nye elektroniske gavekort og den perfekte gave, der giver modtageren frihed til selv at vælge.

Klik for gode tilbud i Skagen

SkagenShoppen.dk

I vores webshop kan du købe produkter med relation til Skagen. F.eks. vores flotte elektroniske gavekort, smykker, bøger mm.

Instagram_follow_usFacebook_like_us