Alt om Skagen
Lysets land

Blå eller Gratis i september – vi garanterer blåt!

Kom og oplev den magiske blå time i Skagen, når vi fejrer Blå September med spændende, skøre events og oplevelser med blåt tema. Hele byen, havet og himlen er blå! Faktisk er vi så sikre på, at himlen er blå i september, at vi nu offentliggør en ny garantiordning: Blå eller Gratis!

I byen med flest solskinstimer i hele Danmark er den blå himmel mere reglen end undtagelsen. Derfor garanterer vi dig nu et ophold i Skagen med blå himmel hele september måned!  Hvis du booker et ophold på 3 eller flere nætter i september, og hvis det regner mere end 10 mm per dag i 2 dage, får du et GRATIS ophold på min. 3 nætter, til afbenyttelse inden for 6 måneder fra udstedelsen. Nedbørstallene opdateres dagligt med data fra DMI og vises på www.blåellergratis.dk.

 

Læs mere om Blå eller Gratis ophold på hotellernes websider.

De deltagende hoteller er:

 

 

 

Blå eller Gratis i Skagen

Læs mere om Blå eller Gratis i Skagen på www.blåellergratis.dk

 

Skagen gavekortet

  

Er det nye elektroniske gavekort og den perfekte gave, der giver modtageren frihed til selv at vælge.

Klik for gode tilbud i Skagen

SkagenShoppen.dk

I vores webshop kan du købe produkter med relation til Skagen. F.eks. vores flotte elektroniske gavekort, smykker, bøger mm.

Instagram_follow_usFacebook_like_us