Alt om Skagen
Lysets land

Skagen Vinterbader Festival 2013 kæmpe succes

Med en rekord tilmelding af vinterbadere i forhold til 2012 og med et smukt vintervejr i Skagen, kan Skagen Vinterbader Festival 2013 vist roligt kaldes en kæmpe succes!

Lufttemperaturen var -9 grader og vandtemperaturen -1 med let is på overfladen, men til gengæld var de frostklare morgener smukke og lyse i Skagen. Vinterbaderne var kommet til Skagen og et hold fra Guldborgssund ankom endda et par dage før og tog forskud på vinterbaderløjerne. Alderspræsidenten på små 81 år var den første i vandet, hun kunne simpelthen ikke vente!

Fredag morgen kl. 8:30 stod hele holdet klar ved Grenen Camping klar til det kolde gys i Kattegat. Hele 167 personer gik i samlet flok ned til vandet med bannere og lyden af saxofon. Forventningens glæde var i top og så gik det ellers løs ud i bølgen blå – både med og uden tøj på. Stemningen var euforisk og blev ikke mindre god da alle havde fået en skål suppe at varme sig på.
Udover vinterbadningen som var fælles både fredag, lørdag og søndag morgen, var der også planlagt guidede ture, besøg hos Vinspecialisten og Gallerie Rasmus og en festaften med Frode Muldkjær som foredragsholder og vært.

Og de glade vinterbadere havde nogle skønne dage i Skagen og var enige om, at det nok ikke var sidste gang de deltager i Skagen Vinterbader Festival. Så vi glæder os til et gensyn i 2014 – kommer du også med?

Skagen Vinterbader Festival 2013 var en kæmpe succes.

Skagen Vinterbader Festival 2013 var en kæmpe succes.

Skagen gavekortet

  

Er det nye elektroniske gavekort og den perfekte gave, der giver modtageren frihed til selv at vælge.

Klik for gode tilbud i Skagen

SkagenShoppen.dk

I vores webshop kan du købe produkter med relation til Skagen. F.eks. vores flotte elektroniske gavekort, smykker, bøger mm.

Instagram_follow_usFacebook_like_us