Alt om Skagen
Lysets land

Kunstguide for 2012 er nu udgivet

Skagen Turistbureau udgiver hvert år en kunstguide, men oplysninger om de mange gallerier og kunsthåndværkere i byen. Her kan man læse om galleriernes udstillinger og åbningstider, og guiden indeholder også adskillige sider med portræt af “Skagensmalerne”.

Mange kunstnere er gennem tiderne blevet tiltrukket og dybt inspireret af det berømte lys over Skagen. Det er lige fra de kendte skagensmalere til de mange kunstnere, der stadig søger til Skagen.

Der er noget forunderligt over at være et sted, hvor omgivelserne har været til inspiration for kunstnerne. Det giver oplevelsen et særligt autentisk skær, som også ser ud til at inspirere mange af nutidens kunstnere i Skagen.

Vi vil hermed gerne give et indblik i de rigtig mange tilbud der findes i Skagen-området på den kulturelle front. Derfor glæder det os med dette katalog at kunne præsentere et stort udsnit af de mange gallerier, museer, glaskunstnere, smykkekunstnere og billedhuggere der har slået sig ned på toppen af Danmark.

Lad dig inspirere til at opleve og nyde de mangeartede kunstformer i Skagen og vort skønne område.

Du kan læse guiden online som “Bladrekatalog” via dette link, eller du kan få den tilsendt med posten via skagenshoppen.dk, endelig er du også velkommen til at komme forbi turistkontoret og få den udleveret.

Forsiden af årets kunstguide

Skagen gavekortet

  

Er det nye elektroniske gavekort og den perfekte gave, der giver modtageren frihed til selv at vælge.

Klik for gode tilbud i Skagen

SkagenShoppen.dk

I vores webshop kan du købe produkter med relation til Skagen. F.eks. vores flotte elektroniske gavekort, smykker, bøger mm.

Instagram_follow_usFacebook_like_us